Η Δυναμική μας, εκφράζεται από το νέο λογότυπο μας

Στην AGT γιορτάζουμε 25 χρόνια συνεχούς και δυναμικής παρουσίας στο χώρο των κατασκευών. Σε ένα απαιτητικό περιβάλλον που μετράνε μόνο τα έργα. Έργα που σχεδιάστηκαν, αναπτύχθηκαν και υλοποιήθηκαν με αφοσίωση και νέες, σύγχρονες μεθόδους. Έργα που ανταποκρίνονται πρωτίστως στις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και στις απαιτήσεις της εποχής, σε όσα επιβάλλουν οι εξελίξεις, το σήμερα και το αύριο.

Στην AGT δεν έχουν χώρο οι υποσχέσεις. Έχουν χώρο μόνο οι πράξεις, που αποδεικνύουν την πρωτοποριακή προσέγγιση και υλοποίηση. Στην AGT η κάθε μας συνεργασία αποτελεί και μια αφετηρία για να πάμε τις προσδοκίες ακόμα πιο ψηλά. Στα πιο υψηλά standards ποιότητας και εξυπηρέτησης. Έχει σημασία το αποτύπωμα που αφήνουμε, στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Το θετικό αποτύπωμα σε κάθε στάδιο ανάπτυξης ενός έργου, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο.

Αυτό θέλαμε να εκφράζεται και στο νέο μας, ανανεωμένο, λογότυπο. Να πρωταγωνιστεί η σταθερή, δυναμική, ευέλικτη και καθαρή ματιά μας. Να κυριαρχεί η γνώση και η εμπιστοσύνη. Στοιχεία που μας έκαναν να ξεχωρίσουμε και να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στο εξωτερικό.

Σήμερα έχουμε τη χαρά, την ευκαιρία, αλλά και την πρόκληση να αναλαμβάνουμε και να ολοκληρώνουμε μια σειρά σημαντικών έργων σε πολλές χώρες.

Στην AGT εδώ και 25 χρόνια μια φράση περιλαμβάνει τη φιλοσοφία μας: Engineering Beyond.