Η AGT δίνει έμπνευση στη φιλοξενία

Τουρισμός. Η βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Ο τομέας που χρόνο με το χρόνο σημειώνει ρεκόρ ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο με 30,1 εκ. τουρίστες για 2018 και περισσότερες από 700. 000 κλίνες σε όλη τη χώρα . Χαρακτηριστικό της ανάπτυξης που σημειώνει ο συγκεκριμένος κλάδος είναι ότι η επένδυση για την περσινή χρόνια υπολογίζεται περίπου στα 5 δις με αύξηση της τάξεως 47%.

 

Ο όμιλος AGT Engineering & Operations Services με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, έχει αναλάβει και υλοποιήσει με επιτυχία σημαντικά έργα στο κλάδο της φιλοξενίας. Βρίσκεται δίπλα σε κάθε ιδιοκτήτη τουριστικού ακινήτου και σε κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση, για να δημιουργήσουν μαζί τον ιδανικό και πλέον ελκυστικό χώρο φιλοξενίας.

 

Όπως κάθε σημείο της χώρας μας έχει τη μοναδικότητά του, έτσι μοναδικές και εξατομικευμένες είναι οι λύσεις που προσφέρει ο Όμιλος AGT σε κάθε project. Είτε πρόκειται για ένα διατηρητέο κτίσμα στο κέντρο μιας πόλης, είτε πρόκειται για ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα, η AGT με εξειδικευμένη ματιά προσεγγίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περίστασης, με σκοπό να αναδείξει το κτίσμα και να παραδώσει στον ιδιοκτήτη ένα ξεχωριστό τουριστικό ακίνητο με τον απόλυτα επαγγελματικό τρόπο.

 

Κορυφαίοι εγχώριοι και πολυεθνικοί ξενοδοχειακοί όμιλοι έχουν εμπιστευτεί τις υπηρεσίες της AGT, τόσο σε επίπεδο κατασκευής όσο και σε επίπεδο βελτίωσης και συντήρησης των εγκαταστάσεων τους. Η ποιότητα των εργασιών, η αμεσότητα και η ασφάλεια αποτελούν τα βασικά στοιχεία που κάνουν την AGT να αποτελεί την πρώτη επιλογή. Ειδικά στο θέμα της ασφάλειας ο Όμιλος έχει πάρει τη στρατηγική απόφαση να συνεργάζεται με τους πλέον αξιόπιστους ασφαλιστικούς οργανισμούς για την ασφάλιση των έργων που αναλαμβάνει. Μία όμως επιπλέον παράμετρο, στην οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα η ΑGT, αποτελεί η ανεμπόδιστη και απροβλημάτιστη εύρυθμη λειτουργία της τουριστικής μονάδας ακόμα και όταν οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Με τον τρόπο αυτό η AGT απαντά με επαγγελματισμό και σεβασμό σε μια πραγματική ανάγκη των τουριστικών επιχειρηματιών.

 

Ο Όμιλος γνωρίζει καλά ότι ο τουρισμός αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομίας. Γνωρίζει, επίσης, όλες τις ιδιαιτερότητες του χώρου και τις υψηλές απαιτήσεις του και με την κατάλληλη τεχνογνωσία ανταποκρίνεται άμεσα με:

✓     Καινοτόμες και ποιοτικές υπηρεσίες με Tailor made προτάσεις και λύσεις.

✓     Project management με συνέπεια, ακρίβεια και ασφάλεια από πολύπειρους και πλέον καταρτισμένους μηχανικούς.

✓     Εξειδικευμένη εμπειρία σε έργα κατασκευών, ανακαινίσεων και fit out operations.

✓     Πανελλαδική κάλυψη με στελεχωμένα γραφεία.

✓     Υπηρεσίες που έχουν αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις και βραβεία.

✓     Πολύχρονες συνεργασίες με τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους.

✓     After sales support μέσω του AGT Hospitality Support μοντέλου.

 

Η AGT έχει καταφέρει να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες έχουν αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις και βραβεία από σημαντικούς – θεματικούς- διαγωνισμούς όπως είναι τα Tourism awards και FM awards.