Εταιρεία

Ο Όμιλος AGT Constructions & Services Group στη διάρκεια της 20ετούς δραστηριοποίησής του στον τομέα των Κατασκευών του Industrial Engineering και του Facility Management

 

Καθιερώθηκε σαν ένας από τους σοβαρότερους ομίλους του χώρου. Η πολύχρονη εμπειρία και η άρτια οργάνωση μας επιτρέπουν να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών τεχνικού αντικειμένου και λειτουργίας εγκαταστάσεων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Το πραγματικό μας ενδιαφέρον για τις ανάγκες του πελάτη και η συνέπεια που χαρακτηρίζει την εταιρική μας κουλτούρα, έχουν οδηγήσει στη διατήρηση ενός ευρείας κλίμακας πελατολογίου που αποτελείται από κορυφαίες επιχειρήσεις.

 

Είμαστε ένας δυναμικός, συνεχώς αναπτυσσόμενος οργανισμός, με υγιή οικονομικά στοιχεία, στελεχωμένος με νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και όραμα για το μέλλον.

 

Δραστηριοποιούμαστε και παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών λύσεων και εφαρμογών, στο σύνολο των εγκαταστάσεων και υποδομών.

Μελετάμε, προτείνουμε λύσεις, τις προσαρμόζουμε στις ανάγκες του πελάτη και τις εφαρμόζουμε με ανταγωνιστικές τιμές και υψηλό επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας.

Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα και μένουμε δίπλα παρέχοντας after sales support ταυτιζόμενοι με την εταιρική κουλτούρα και τους στόχους των πελατών μας.