Η AGT ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Α.Ι.Α.

Τον διεθνή ανοιχτό διαγωνισμό για την πλήρη αισθητική & λειτουργική αναβάθμιση των W.C. complex του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κέρδισε η AGT Constructions.

Η πολύχρονη εμπειρία μας σε fit-out-projects υψηλών προδιαγραφών και λειτουργικών απαιτήσεων μας έχει κατατάξει στους κορυφαίους της αγοράς.

Οι εργασίες διεκπεραιώνονται πάντα βάση των υψηλότερων standards που έχουν τεθεί από τους αρμόδιους Ελληνικούς & Ευρωπαϊκούς φορείς.

Τα αεροδρόμια είναι ένας πολύ απαιτητικός τομέας και οι εταίροι πρέπει να ανταποκρίνονται στις διαρκείς και μεγάλες ανάγκες τους, στα υψηλά τους πρότυπα και με άμεση αποτελεσματικότητα.

Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών του Ομίλου στον τομέα πιστοποιείται καθημερινά & αναγνωρίζεται από  το Α.Ι.Α. με αποτέλεσμα η ομάδα Airport Services της AGT να βρίσκεται σε μόνιμη βάση εντός του αεροδρομίου για πάνω από 9 συνεχόμενα χρόνια.

Μια συνεργασία ενδεικτική των εξειδικευμένων υπηρεσιών  και των υψηλών προτύπων του Ομίλου, που επισφραγίζεται με εργασίες μέσω συμβολαίων και  λύσεις μέσω έργων υψηλών απαιτήσεων με γνώμονα τον χώρο και τον επιβάτη.

Ο ιδανικός συνδυασμός  εμπειρίας και εξειδικευμένων πηγών γνώσης προσφέρει λύσεις σε όλο το φάσμα του ελεγχόμενου χώρου του αερολιμένα και των υπηρεσιών υποστήριξης.