Ποιοί είμαστε

Με Συνέπεια και Όραμα

 

Από το 1997 που ιδρύθηκε ο Όμιλος AGT Engineering & Operations Services είχε ξεκάθαρο στόχο. Να προσφέρει με συνέπεια ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο των κατασκευών και του Facility Management.

Ένα όραμα το οποίο υπηρέτησε ο Όμιλος, από την πρώτη κιόλας μέρα έως σήμερα, με απόλυτη αφοσίωση στις ανάγκες του πελάτη, με ευελιξία και αμεσότητα, με συνεχή υποστήριξη και ανταπόκριση, με αναζήτηση πρωτοποριακών λύσεων, με νέους, καταρτισμένους συνεργάτες.

 

 

Έτσι μόνο κερδίζεις την εμπιστοσύνη των πελατών. Έτσι μόνο καθιερώνεσαι ως ένας από τους σοβαρότερους ομίλους του χώρου.

 

Σήμερα, ο όμιλος AGT Engineering & Operations Services προσφέρει ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε σημαντικές εταιρίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Έχει, καταφέρει να «χτίσει» σχέσεις εμπιστοσύνης που αντέχουν στο χρόνο και να αποτελεί την πρώτη επιλογή, την πρώτη σκέψη στην αναζήτηση άψογων τεχνικών λύσεων και εφαρμογών.

Όσο μεγάλες κι αν είναι οι προκλήσεις, όσο αντίξοες κι αν είναι οι συνθήκες, όσο δύσκολες κι αν είναι οι απαιτήσεις  ο Όμιλος AGT Engineering & Operations Services απαντά με  δέσμευση και συνέπεια. Απαντά με λύσεις!

Commited to Challenges